Over Snelfit

SnelFit houdt zich al jaren bezig met vele opleidingen op het gebied van gezondheid en beweging. Fysiotherapeuten, M.O.P.-ers, manueel therapeuten, een diëtiste en een oefentherapeute- Mensendieck staan ons met raad en daad ter zijde. Naast Fysiofit, een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en sportbegeleiding exploiteert Snelfit een Opleidingsinstituut voor Sportmassage en Wellnessmassage.

Met name op het preventieve vlak heeft SnelFit Snellenberg zijn sporen verdiend. Sinds 1972 wordt door ons de Opleiding Sportmassage van het Nederlands Genootschap voor Spormassage (N.G.S.) verzorgd. Het diploma van het N.G.S. heeft sinds 2010 het Keurmerk van het KCE., een door de Overheid gekwalificeerd Instituut, dat een onafhankelijk examen waarborgt. Het NGS-diploma is volledig erkend door alle partners, die werkzaam zijn in de Gezondheidszorg.

In opdracht van het N.G.S. is door mij het Handboek Sportmassage geschreven, dat de gehele basisstof voor de opleiding behandelt. Daarnaast is er een Oefenboek, dat de cursist week voor week naar het einddiploma leidt. Ook worden DVD’s van het onderzoek, het tapen en het masseren ter beschikking gesteld.
Aan de Morsweg 40 te Enschede hebben wij een goed aangepaste accommodatie tot onze beschikking. SnelFit organiseert een goede basisopleiding, aangepast aan de eisen van het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage en Wellnessmassage. Onze persoonlijke aandacht, praktijkkennis en enthousiasme staan garant voor een gedegen cursus. Uiteraard zijn eigen motivatie en inzet eveneens onontbeerlijk. Het is geen gemakkelijke opleiding !! Na het behalen van het basisdiploma bieden wij
ook mogelijkheden tot nascholing.

Ik hoop u te mogen opleiden tot een volwaardig
sportmasseur.